Ervaringen met Piet Maas

Piet en ik maken al dik 30 jaar samen muziek in de PeerdeGraafmachine, maar ook steeds weer met nieuwe bands en projecten. Ik heb met veel plezier gevolgd hoe hij zich fanatiek heeft toegelegd op het schieten met luchtbuksen, en daar veel succes mee behaalt bij wedstrijden. Het past helemaal bij de praktische aard van Piet om voor deze toepassing van zijn vaardigheid te kiezen. En als natuurliefhebber ondersteun ik uiteraard van harte een oplossing om gif te vermijden.

Henk Koekkoek

Muzikant, natuurfilmer en maker van  Birdsong in Spring

Piet staat altijd voor je klaar. En schieten kan ie als de beste. Ik heb soms een beetje spijt dat we hem bij de schietclub in Tilburg hebben gevraagd. De eerste plek is nu standaard vergeven….

Jace van de Ven

Schietclub Tilburg

Er zijn van die mensen die alles wat ze aanpakken tot een succes maken. Die beginnen ergens aan, bijten zich er helemaal in vast, maken zich in no time de fijne kneepjes ervan eigen, en behoren vervolgens al snel tot de besten op dat terrein. Wat ik zo enorm waardeer aan Piet Maas is dat hij die kwaliteit onmiddellijk herkende bij mij. De man heeft echt een groot talent voor het signaleren van ratten.

Beewee Nederkoorn

Fool4Life